Vijveraanleg

Oosterwolde (Fr.)

Home 9 Project 9 Vijveraanleg

Van Zandbak naar vijver…

Hier hebben we een vijver aan gelegd, eerder zat hier de zandbak van de kinderen en kinderen worden ouder en spelen op een gegeven moment niet meer met zand en was er een nieuwe bestemming voor nodig. Hieruit is het idee ontstaan om er een vijver te realiseren. Doordat het gat er zal zat was er vooraf niet heel veel werk meer nodig. Wel hebben we de vijver aan de binnenkant nog verstevigd door hem op te bouwen met een houten wand zodat deze wel strak blijft. De vijverfolie hebben we op maat laat maken zodat er nagenoeg geen vouwen meer in zitten en dit aardig wat tijd scheelt in het inbrengen van de folie. 

 

Tevens hebben we de dakgoot er op aangesloten zodat het regenwater weer wordt gebruikt en de vijver nagenoeg niet meer bij gevuld hoeft te worden. Omdat het niet altijd regent in Nederland hebben we een waterval aangebracht zodat het water wel blijft circuleren. De omranding is vervolgens gemaakt van hardhout zodat dit een lange levensduur heeft.

Vijveraanleg door Hoveniersbedrijf Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Neem Direct contact op

0516-764 766

Boekhorst 3, 8431 SR Oosterwolde (Fr.)

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.