Tuinontwerp en -aanleg bij nieuwbouwwoning

Leeuwarden

Home 9 Project 9 Tuinaanleg nieuwbouwwoning

Tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Voor mevr. hebben we de tuin aangelegd bij haar nieuwbouw woning in Leeuwarden. De oprit is bestraat met antraciete klinkers en er zijn vakken in gemaakt met grind, als afscheiding is er een beukenhaag omheen geplant. In de grindvakken zijn bomen geplant zodat er hoogte in de tuin wordt gecreëerd. Achter hebben we een terras aangelegd van dezelfde klinkers als in de oprit, zowel voor als achter zijn er gazonnen en borders gemaakt in de tuin. De tuin is in fases aangelegd over een periode van 1,5 jaar 

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Neem Direct contact op

0516-764 766

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.