Herinrichten van

de achtertuin

Appelscha

Home 9 Project 9 Herinrichten achtertuin

Hoe het hergebruiken van materialen voor een nieuwe tuin zorgt

Voor mevrouw Iedema hebben we de tuin opnieuw ingericht met de aanwezige materialen.

Er is in de achtertuin een overkapping met berging geplaatst, deze hebben we hierna betegelt met de tegels die er voor een deel al in een terras lagen en de rest lag in het terras achter de woning. Daar hebben we het terras aan opnieuw aangelegd met nieuwe dikformaten, aansluitende op de dikformaten die er al lagen. Tevens hebben we het gazon vervangen door nieuwe graszoden.

Nadat de tegels opnieuw gelegd zijn, hebben we deze schoon gemaakt met een stoomreiniger. Door dit met een stoomreiniger te doen worden de tegels schoner als met een hoge druk reiniger. Doordat het met stoom gebeurt staat er niet veel druk op en krijg je veel meer warm water op de tegels. Hierdoor wordt de deklaag die op de stenen zitten niet beschadigd en blijft de steen beter. Het resultaat is dusdanig dat ze nadat er 10 jaar niks aan gebeurt was dat ze er weer als nieuw uit zien. 

Tuinonderhoud Koops

Wat kan Hoveniersbedrijf Koops voor je doen?

Tuinontwerp

Wij brengen jouw droomtuin tot leven in een tuinontwerp. Daarbij houden we rekening met jouw budget en de mogelijkheden in de tuin.

Tuinaanleg

Van nieuwe bestrating tot het aanleggen van borders en van een mooie veranda tot een vrolijke vijver; bij ons is het allemaal mogelijk.

Tuinrenovatie

Een nieuwe tuin, maar geen zin om alles over de kop te gooien? Of heb je een beperkt budget? Denk dan eens aan een tuinrenovatie.

Tuinonderhoud

Het liefst wil je dat de tuin het hele jaar door er prachtig bij staat. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren, zorgen wij daarvoor.

Neem Direct contact op

0516-764 766

Laten we samen jouw droomtuin realiseren

Het team van Hoveniersbedrijf Koops staat voor je klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op.